Karin van Staveren & Patricia Steeman

Als trainers zijn wij verbonden aan de dokter Snuffel Academy en wij stellen ons dan ook graag even aan u voor:
Wij zijn Karin van Staveren & Patricia Steeman en vormen samen Karpa4Care.

De naam Karpa is een combinatie van onze namen; KARin en PAtricia.
Wij hebben elkaar leren kennen als collega’s bij een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme.
Wij durven bij Karpa4Care “out of te box” te denken en denken in mogelijkheden.
Onze visie is écht kijken naar de zorgvraag van de client en de beschikbare tijd inzetten voor én met de client. Daarbij kunnen we zorg leveren waarbij het mogelijk is om een therapiehond in te zetten. Dit kan zoveel meerwaarde bieden!

Patricia heeft zich in 2012 laten omscholen van leidinggevende personeelszaken naar ambulant begeleider en is nu ruim 10 jaar werkzaam in de zorg. Zij heeft de opleiding medewerker maatschappelijke zorg (MMZ) afgerond en is nu in opleiding tot psychosociaal counselor. Patricia haar kracht ligt bij het werken met jongeren, volwassenen en complexe (gezins) problematiek. Expertise; psychische problematiek en (licht) verstandelijke beperking.

Karin is ruim 20 jaar werkzaam bij een zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Zij is werkzaam met kind, jeugd en gezin. Expertise; autisme. Karin is opgeleid tot Sociaal Pedagogisch Werker en Autisme Specialist en staat ingeschreven bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Expertise jongeren & gezinnen, autisme.

Patricia en Karin hebben naast hun pedagogische opleidingen in 2021 de geaccrediteerde opleiding Dog Assisted Interventions (DAI) gevolgd bij “Dokter Snuffel”. Op deze manier voldoet Karpa4Care aan de kwaliteitseisen die gesteld worden voor het aanbieden van goede zorg met inzet voor een therapiehond. Wij zijn hiervoor ook ingeschreven bij het AKR register.

Onze werkervaring, expertise en opleidingen maken dat wij met Karpa4Care een brede doelgroep kunnen bedienen en maatwerk kunnen leveren.