DAI opleiding - expert

Met veel vreugde kunnen we onze eerste DAI opleiding - expert aankondigen! Denise Dekker zal de opleiding van Expert Dog Assisted Education gaan geven!

Onderwijsprofessionals met schoolhond opgelet!

Je hebt al de nodige kwaliteitsinvestering gedaan en bent altijd bezig met professionaliseren…!

Na de basis opleiding kan je je opleiding vanaf nu bezegelen met de titel: Expert Dog Assisted Education! De opleiding is voorzien van een keurmerkbordje voor de school en er wordt een certificaat met sjaaltje voor de hond uitgereikt bij goed gevolg van het laatst ontbrekende stukje van jullie specialisatie.

De opleiding is toegankelijk na het behalen van een gedegen basisopleiding aangaande DAI. De hond moet daarnaast reeds getest zijn. Is dat nog niet gebeurd, dan dient dit te gebeuren voorde afronding van deze opleiding. (Bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen om te overleggen).
Wist je dat deze opleiding ook al gecombineerd mag worden wanneer je deelneemt aan de opleiding Advanced van de DAI Academy? Op deze manier kun je al eerder sparren met collega’s binnen onderwijsland, ideeën opdoen voor je stages en natuurlijk spellen, bestanden, werkvormen en methodieken uitwisselen! Let wel, je krijgt pas het keurmerkbordje en certificaat met sjaaltje voor de hond nadat je de Advanced opleiding hebt afgerond.

De opleiding start in september met een besloten Facebook groep. Hier vindt de maandelijkse intervisie plaats, worden er maandchallenges gericht op ons vakgebied uitgevoerd en wordt ook de afstudeeropdracht uitgelegd die in mei gepresenteerd zal worden op de terugkomdag aan je medecursisten, mijzelf en Mandy van Laar. In overleg met jullie zal er tevens tussentijds een netwerkdag worden georganiseerd.

Elke maand film je de uitvoering van jouw challenge op een zelf uitgekozen moment en plaats je die in de groep, deze wordt daarna voorzien van feedback. In de intervisie is er ruimte voor de inbreng en het belichten van casuïstiek en kan er gespard worden over de afstudeeropdracht.

Extra informatie


De opleiding biedt ruimte aan 5 tot 10 cursisten.
Eind augustus opent de Facebookgroep en is er mogelijkheid om jullie als team voor te stellen in een bericht met foto/ Filmpje.
6 september 20.00 uur is de online aftrap met verdere uitleg over het programma.
7 september staat de eerste challenge online om mee aan de slag te gaan in de daarop volgende weken.
Het is verplicht tenminste 5 intervisiemomenten bij te wonen.
Je blijft ook na het afronden van de opleiding onderdeel van de groeiende online community voor Experts Dog Assisted Education.
Presentatiedag op sbo De Branding Spijkenisse zaterdag 25  mei. Honden zijn welkom. Inclusief lunch, thee en koffie
Bij goed gevolg ontvang je jouw certificaat, keurmerkbordje voor de school en sjaaltje Expert Dog Assisted Education
Kosten € 650,- incl. btw.