DAI Netwerkbijeenkomsten

Wij vinden netwerken enorm belangrijk! Daarom organiseren we enkele malen per jaar netwerkdagen en maandelijks een online meeting voor iedereen die de DAI Basis opleiding of een soortgelijke cursus elders gedaan heeft en daarnaast bij ons een bijscholing heeft gevolgd.

Maandelijks online meetings

Tijdens de maandelijkse online meetings kan er een casus besproken worden, een expert op het gebied van DAI/ honden/zorg een verhaal vertellen of stellen we u op de hoogte van de laatste en nieuwste ontwikkelingen omtrent DAI. U kunt zich aanmelden voor de maandelijkse meetings door een mail te sturen naar info@daiacademy.nl. U krijgt dan elke maand via e-mail een link en daarbij het onderwerp wat die maand zal worden besproken. Deze meetings duren gemiddeld een uur en worden steeds op een andere avond gegeven, zodat iedereen een kans krijgt erbij te zijn. En weet u wat het mooiste is? De online meetings zijn geheel gratis!

DAI netwerkdagen

Tijdens de netwerkdagen organiseren we in de voormiddag een leuke extra bijscholing. De onderwerpen zullen per netwerkdag verschillen. In de middag kunt u samen met andere cursisten of afgestudeerden ervaringen delen en sparren onder supervisie. 

Iedereen mag aan deze netwerkdagen deelnemen, ook als u bij een andere organisatie uw opleiding heeft gevolgd. Op deze manier kunnen we namelijk veel netwerken aanleggen. 

We starten om 10u en zullen eindigen rond 15u. Bij de netwerkdagen waarbij u de hond mag meenemen, is het noodzakelijk dat uw hond rustig op een plek/auto/bench kan blijven tijdens de uitleg en de supervisie etc. zonder iemand te storen.

  • Investering: €75,- per persoon, inclusief BTW, inclusief lunch, koffie en thee
  • Data: We zijn heel druk bezig met deze data z.s.m. in te plannen!
  • Locatie: Amersfoort, Zoys en Alphen aan den Rijn
  • Aantal deelnemers: Afhankelijk van het te behandelen thema die netwerkdag