Intake

Wilt u graag aan de DAI opleiding basis deelnemen? Of wilt u graag weten of wij denken dat uw hond geschikt is voor het uitoefenen van DAI, als die volwassen is? Of wilt u een indruk krijgen van de DAI Academy, hoe onze werkwijze is en de sfeer proeven? Dan kan u zich inschrijven voor een intake.
Tijdens de intake kunnen wij al uw vragen beantwoorden die u mogelijk heeft over de opleiding. Daarnaast doen we ook enkele tests met de hond om te kijken hoe hij reageert op bijvoorbeeld aaien, een vreemd geluid, een gil in de ruimte,... Wij kunnen dan een indicatie geven of we denken dat de hond - al dan niet op termijn - eventueel de PADA test zou kunnen halen. Deze indicatie is niet sluitend, maar kan u alvast een eerste idee geven over de kwaliteiten en geschiktheid van uw hond.
Een intake kan u al doen van zodra de hond 6 maanden oud is. Let er echter op: als u aan de opleiding deel wil nemen, dan moet de hond minimaal 9 maanden oud zijn bij aanvang van de opleiding.
Bij het aanmeldden van een intake reserveren wij alvast een plekje in de DAI Basisopleiding naar keuze zodat u zeker bent van een mogelijke deelname als u besluit na de intake deel te willen nemen. U bent absoluut niet verplicht aan de opleiding deel te nemen na de intake. We zullen u nadien een e-mail sturen waar u op kan reageren of u een plekje definitief wilt bevestigen. 
Wilt u echt zeker zijn over de geschiktheid van uw hond? Dan kan u zich altijd inschrijven voor de PADA test. Let wel, voor de PADA test moet uw hond volwassen zijn! Wanneer een hond volwassen is hangt af van ras tot ras en hond tot hond, maar de minimale leeftijd is 2 jaar. Bespreek dit gerust met ons als u twijfelt. 
Wist u trouwens dat iedereen mag deelnemen aan de DAI opleiding Basis, ongeacht of de hond geschikt is of niet? U leert in de Basis opleiding namelijk uw hond goed kennen en samen een team te worden dat deze altijd de moeite waard is om te doen.

Locatie: De intakes worden zowel in Amersfoort als Alphen aan den Rijn als Beerse/Merksplas (België) gedaan.
Wanneer: Bij de aanmelding via de webshop of de mail zal er apart een afspraak worden ingepland.  De intake duurt ongeveer 45 minuten.

Investering:  Voor de intakes kan u via de webshop inschrijven en onmiddellijk betalen.