Intake Dog Assisted Interventions

Wilt u graag aan de DAI opleiding basis deelnemen? Of wilt u graag weten of wij denken dat uw hond geschikt is voor het uitoefenen van DAI, als die volwassen is? Of wilt u een eerste indruk krijgen van de DAI Academy en wat wij denken van de hond? Dan kan u zich inschrijven voor een intake.
Tijdens de intake kunnen wij al uw vragen beantwoorden die u mogelijk heeft over de opleiding. Daarnaast doen we ook enkele tests met de hond om te kijken hoe hij reageert op bijvoorbeeld aaien, een vreemd geluid, een gil in de ruimte,... Wij kunnen dan een indicatie geven of we denken of de hond - al dan niet op termijn - eventueel de PADA test zou kunnen halen. Deze indicatie is niet sluitend, maar kan u alvast een eerste idee geven over de kwaliteiten en geschiktheid van uw hond.
Een intake kan u al doen van zodra de hond 6 maanden oud is. Let er echter op: als u aan de opleiding deel wil nemen, dan moet de hond minimaal 9 maanden oud zijn bij aanvang van de opleiding.

Wilt u echt zeker zijn over de geschiktheid van uw hond? Dan kan u zich altijd inschrijven voor de PADA test. Let wel, voor de PADA test moet uw hond volwassen zijn! Wanneer een hond volwassen is hangt af van ras tot ras en hond tot hond. Bespreek dit gerust me ons als u twijfelt. 

Wist u dat iedereen mag deelnemen aan de DAI opleiding Basis, ongeacht of de hond geschikt is of niet? U leert in de Basis opleiding namelijk uw hond zo goed kennen en samen een team te worden dat deze altijd de moeite waard is om te doen.
Waar?

De intakes worden zowel in Amersfoort als Alphen aan den Rijn als Merksplas (België) gedaan.

Wanneer?

Amersfoort:

  • apart in te plannen bij Mandy
Alphen aan den Rijn:
  • apart in te plannen bij Catharina
Merksplas (België):
  • apart in te plannen bij Tine

Kostprijs

Een intake kost €50 exclusief btw. Voor de intakes kan u via de webshop inschrijven en onmiddellijk betalen. We nemen dan contact met u op om een afspraak te maken. De intake duurt ongeveer 30 à 45 minuten.