Intake Dog Assisted Interventions

Voor u kan deelnemen aan de opleiding "Dog Assisted Interventions - basis" komt u bij ons op intake. Tijdens de intake kunnen wij al uw vragen beantwoorden die u mogelijk heeft over de opleiding. Daarnaast doen we ook enkele tests met de hond om te kijken hoe hij reageert op bijvoorbeeld aaien, een vreemd geluid, een gil in de ruimte,...
Een intake kan u al doen van zodra de hond 6 maanden oud is. Let er echter op, als u aan de opleiding deel wil nemen, dan moet de hond minimaal 9 maanden oud zijn bij aanvang van de opleiding.

Wil je echt zeker zijn van de geschiktheid van je hond? Dan kan je je altijd inschrijven om deel te nemen aan de PADA test. Let op, de PADA test vervangt de intake niet! We willen jullie samen ook op intake zien zodat we samen kunnen bespreken welke mogelijkheden er zijn en hoe we jullie het beste kunnen begleiden. Let wel, voor de PADA test moet je hond volwassen zijn! Wanneer een hond volwassen is, hangt af van ras tot ras en hond tot hond. Bespreek dit gerust me ons als je twijfelt.
Waar?

De intakes worden zowel in Amersfoort als Alphen aan den Rijn en Merksplas (België) gedaan.

Wanneer?

Amersfoort:

  • apart in te plannen bij Mandy
Alphen aan den Rijn:
  • apart in te plannen bij Mandy of Catharina
Merksplas (België):
  • apart in te plannen bij Mandy of Tine

Kostprijs

Een intake kost €50 exclusief btw. Voor de intakes kan u via de webshop inschrijven en onmiddellijk betalen.