Van pup tot DAI

Puppy welkomstpakket

Voor iedereen die de eerste keer komt op een puppy-instuif les op een themadag of het beleving circuit krijgt van ons een welkomstpakketje! In het welkomstpakketje zit onder andere:

* Wat lekkers voor de hond

* Informatie over de DAI Academy en de PADA test

* Een kortingsbon van 10% op verdere cursussen of opleidingen

* Een pen en wat poepzakjes

Puppy-instuif

Heb jij een pup/jonge hond (tot 1 jaar) die je wil in gaan zetten voor DAI? Dan ben je vast geïnteresseerd in ons nieuwe aanbod!!
Vanaf dat je hond 14 weken is kun je je aanmelden voor deze activiteiten, die door Martina Thomas in Leusden en Catharina van Klaveren in Alphen aan den Rijn gegeven worden. Indien er interesse is voor Beerse/Merksplas, België, kan ook daar een groep voor aangemaakt worden.
De groep bestaat uit maximaal 4 cursisten, bij meer aanmeldingen wordt een extra groep/lestijd ingevoegd, zodat we kwaliteit kunnen bieden.

De puppy instuif bestaat uit verschillende mogelijkheden:

  • Een belevingscircuit: Hier ontmoet jij samen met je hond allerlei situaties die je in het werkveld ook tegen kan komen. Tijdsduur: 60 minuten.
  • Themalessen: waarbij we in kleine groepen speciale vaardigheden oefenen zoals diverse manieren van kennismaken met cliënten, samenwerken met iemand anders dan de eigen handler, hoe ga je om met prikkels enz. Tijdsduur: 60 minuten.

BELEVINGS-CIRCUIT

(€25,- excl BTW)

Data / locatie:

1 april - 12u30 (Alphen)
15 april - 13u (Nijkerk)
2 september - 12u30 (Alphen)
28 oktober - 13u (Nijkerk)

Wat doen we?
Kennismaken met een persoon in een rolstoel, auto plankje op- en aflopen tafel, vreemde voorwerpen bekijken (micky mouse/pop), kennismaken met geluid, zoek de baas spel, honden ruil, op een bed klimmen,...

Tijdsduur: 60 minuten.

THEMALESSEN

(€25,- excl BTW)

Data / locatie:
10 juni - 12u30 (Alphen) - 3 manieren van kennismaken
17 juni - 13u (HSVA) - samenwerken met andere mensen
1 juli - 12u30 en 13.45 (Alphen) - impuls controle / prikkels melden
22 juli - 13u (HSVA) - impuls controle
16 september - 13u (HSVA) - Wandelen met prikkels
30 september - 12u30 en 13.45 (Alphen) - plaats en blijven / samenwerken met andere mensen dan de baas

Wat doen we?

Wandelen met prikkels, trainen met een andere begeleider, impulscontrole / stabiele plaats, Kennismakings-oefening ( = handtouch/head on the lap/head on the hand)

Tijdsduur: 60 minuten.

 

Van pup tot DAI 'Wicky's Journey'

Naast al deze leuke dingen kan je je ook aanmelden om lid te worden van een facebookgroep: "van Pup tot DAI 'Wicky's Journey' ". In deze facebookgroep vind je alle filmpjes terug die zijn opgenomen tijdens de coronatijd waarbij je als het ware Wicky zijn eerste levensjaar op de voet volgt, gewoon zoals het was, zonder knippen en plakken. Met alle ups en downs!

Wij hopen je zo te kunnen inspireren hoe je het beste aan de slag kunt met je puppy. We behandelen alle facetten die belangrijk zijn om van je pup een goed opgevoede en gesocialiseerde hond te maken, zoals: plaats, stabiele blijf, omgaan met prikkels, apporteren, wandelen aan de lijn,...
Heb jij al één keer een puppy instuif meegedaan ( = belevingscircuit of themales) of heb je een andere cursus bij ons met je hond gedaan? Dan kan je je hiervoor aanmelden via de webshop! Kostprijs is €55,- exclusief BTW.

Online begeleiding

Daarnaast kan je ook online begeleiding vragen. Tijdens deze online coaching kan je dan zelf aangeven welke oefening of welk onderwerp je graag wil behandelen en dan gaan we daar gedurende 60 minuten mee aan de slag. Dit kan op een onderling bepaalde dag en tijdstip. Prijs is €55,- exclusief BTW.