Hercertificeren

Als DAI-team is het belangrijk dat u zich regelmatig blijft bijscholen, maar ook dat u zich regelmatig opnieuw laat testen. Daarom hebben wij bij de DAI Adacemy besloten dat een certificering voor hond en baas twee jaar geldig is.
Bent u dus geslaagd voor de "DAI opleiding - advanced"? Dan krijgt u hier een mooi certificaat van. Dit certificaat is twee jaar geldig. Zijn deze twee jaren voorbij, dan raden wij u van harte aan om een hercertificeren aan te vragen.

Bij het opnieuw laten certificeren komen wij wederom bij u langs voor een soort examen "on the job". Dit kan door echt 'life' mee te komen volgen, maar kan ook door het inzenden van filmmateriaal of via een videocall tijdens de sessie zodat we kunnen meekijken. Dus op dezelfde manier als uw advanced niveau examen "on the job" en proeve van bekwaamheid!

Waarom het van belang is om u iedere twee jaar terug te laten testen en dus een examen af te leggen? Omdat er op twee jaar tijd veel kan gebeuren en veranderen. Door één van onze DAI instructeurs te laten meekijken kunnen zij u tips en tricks geven waar u misschien zelf niet stil bij hebt gestaan, aan gedacht hebt of opgemerkt hebt omdat u al zo in uw routine zit. 

Kort samengevat:
  • Iedere certificering voor jullie als DAI-team is twee jaar geldig
  • Door te hertesten blijft u zeker van jullie kwaliteiten als team en kunnen de puntjes misschien extra op de i gezet worden
  • Een hercertificering is een examen "on the job". Dit kan door onze DAI-instructeur:
    • live mee te laten volgen op locatie
    • een filmpje door te sturen dat u heeft gemaakt van de sessie waarin uzelf, uw cliënt en uw hond goed zichtbaar zijn gedurende de hele sessie (liefst ook duidelijk verstaanbaar)
    • via videocall op het moment van de sessie te laten meekijken (stabiel internet is hiervoor een pré!)
  • Heeft u meerdere honden? Dan dient u voor iedere hond een apart examen af te leggen. Het certificaat is hondgebonden. Let op: De andere hond moet ook eerst een PADA test hebben gedaan

Wilt u zich laten hercertificeren? Dan raden we u aan dit op tijd aan ons door te geven zodat u niet lang zonder certificaat hoeft te werken. Stuur ons hier gerust een e-mail voor of boek via onze webshop, dan plannen we zo samen een datum in.


Investering: €75,- exclusief BTW, exclusief eventuele reiskosten